Agenda

4 apr
2023
12:15 - 17:00 Voortgezet onderwijs
CKV vmbo-netwerk: vo presentatiedag
Dit schooljaar sluiten we met ons tweede CKV vmbo-netwerk weer aan bij de vo-presentatiedag van de impresariaten STT Produkties en uit de Kunst, met drie rondes voorstellingen. Dit is dé kans om in een korte tijd verschillende voorstellingen te bekijken en uit het aanbod te kiezen.
10 mei
2023
15:30 - 17:30 Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs
Anders kijken
Cultuureducatie draagt bij aan burgerschap. Astrid Poot, Sanne Scholten, Monaim Benrida, Atta de tolk en Jo-Anneke van der Molen nemen ons mee in hun visie en ideeën. Bevlogen door hun verhalen gaat u met andere beleidsmakers cultuur & onderwijs en directeuren uit het po & vo in gesprek. Welke rol kunt u vervullen bij het faciliteren en versterken van cultuureducatie op uw school of in uw gemeente?
31 mei - 30 jun
2023
15:30 - 18:30 Voortgezet onderwijs
Training Cultuurcoördinator vo
Hoe zorg je voor kwalitatief kunst- en cultuuronderwijs op je voortgezet onderwijs school? En hoe krijg je de rest van het schoolteam aan boord zodat het cultuurbeleid breed gedragen wordt? Steeds meer (kunstvak)docenten die het cultuurprogramma op vo-scholen invullen geven aan behoefte te hebben aan aanvullende training. In oktober start daarom weer de training Cultuurcoördinator Voortgezet Onderwijs in verschillende landelijke regio’s.
21 aug - 1 jul
2023 - 2024
Voortgezet onderwijs
CKV vmbo-netwerk
Elke vmbo-school biedt het vak ckv aan. De invulling daarvan verschilt echter per school. Daarom organiseren wij twee keer per jaar een vmbo-netwerk. Doe ideeën op bij andere scholen in de provincie Utrecht en deel je eigen good practices. Inspirerende sprekers praten je bij over allerlei actuele onderwerpen. Wil je uitgenodigd worden? Schrijf je dan in!