Nieuws

07/06/2024  

Voortgezet onderwijs

Feestelijke afsluiting training Cultuurcoördinator VO

Lees verder

Donderdag 6 juni 2024 vond de feestelijke afsluiting plaats van de training Cultuurcoördinator vo in het STRAAT museum Amsterdam. Dertien (CKV-)docenten presenteerden op inspirerende wijze hun toekomstige rol als cultuurcoördinator in de school. Een verslag van een bijzondere middag in Amsterdam.

Lid van de Raad van Toezicht gezocht

23/05/2024

Voor deze positie van lid Raad van Toezicht zijn we op zoek naar een kandidaat die affiniteit heeft met kunst en cultuur en belang hecht aan goed kunst- en cultuuronderwijs. We zoeken iemand met kennis van het werkveld, van gemeentelijk beleid en subsidiebeleid.

Kunst gedijt bij verschillen – terugblik Vuur voor cultuur 2024

31/05/2024
Primair onderwijs

Als je niet beter wist, zou je zeggen dat er zo’n honderd mensen aan het volksdansen zijn: in een enorme kring staan ze te klappen, terwijl op de achtergrond een enorme afbeelding te zien is van een pilaar met daarop een vuurschaal. De vlammen likken de letters: ‘Vier de verschillen’, en daarboven: ‘Vuur voor cultuur’. We zijn in de theaterzaal van Castellum Hoge Woerd in Utrecht.

Portretten en hun betekenis – Plaatselijke figuren

07/06/2024
Primair onderwijs

De fotograaf staat klaar, nu de kinderen nog. De groepen 5 en 6 van de Mariaschool hebben vandaag een bijzondere schooldag. Ze worden gefotografeerd. Het is geen gewone schoolfoto, maar de bekroning van een bijzonder kunstproject. Bovendien is de wethouder op bezoek, om te kijken hoe zo’n les verloopt.

Vacature: Medewerker planning en organisatie po & vo (0,6 fte)

20/06/2024
Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs

We zoeken een organisatietalent met affiniteit voor het onderwijs en de culturele sector. Ben jij proactief, enthousiast, flexibel en communicatief sterk? Hou je van het schakelen tussen operationele en administratieve taken? Dan zoeken we jou!