Nieuws
maart 24
2023

Algemeen

Vacature: Hoofd financiën en bedrijfsvoering (0,8 fte)

Kunst Centraal is per half augustus op zoek naar een Hoofd financiën en bedrijfsvoering.

Profiel

Als Hoofd financiën en bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van financieel beleid en draag je zorg voor de optimale bedrijfsvoering van Kunst Centraal. Je geeft direct leiding aan 4 medewerkers (facilitair, logistiek, applicatiebeheer en financiën).
Je draagt bij aan de beleidsontwikkeling van Kunst Centraal en legt verantwoording af aan de Directeur-bestuurder. Samen met de Directeur-bestuurder en het Hoofd kunsteducatie vorm je het managementteam.

Foto: Marieke Duijsters

Over Kunst Centraal

Kunst Centraal helpt scholen in het basis- en voortgezet onderwijs om een goede invulling te geven aan hun cultuureducatie. Via de programma’s van Kunst Centraal kunnen leerkrachten zich professionaliseren, beleven leerlingen professionele kunst en maken zij kennis met hun culturele omgeving.

Taken

Op het gebied van financiën ben je verantwoordelijk voor de administratieve zaken, financiële rapportages, begrotingen, prognoses en financiële analyses. Dit doe je o.a. door het:

Op het gebied van bedrijfsvoering begeleid je het functioneren van de facilitaire dienst, de huisvesting en ICT en zorg jij ervoor dat de bedrijfsvoering van a tot z soepel verloopt. Dit doe je o.a. door het:

Functie-eisen

Wat bieden wij?

Enthousiast?

Solliciteer dan direct. Stuur je reactie per mail naar ellen.van.dijk@kunstcentraal.nl t.a.v. Ellen van Dijk. Wij nemen snel contact met je op.

Kunst Centraal onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en wil als organisatie een afspiegeling zijn van de maatschappij. We nodigen iedereen uit om te solliciteren om de diversiteit binnen ons team te versterken. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.