Nieuws
december 22
2021

Coronamaatregelen tot en met 24 januari 2022

Alle Kunstmenu- en Cultuurprogramma-activiteiten zijn tot en met 14 januari geannuleerd. Vanaf 17 januari 2022 gaan de lessen en activiteiten weer van start die per groep op school plaatsvinden. De voorstellingen waarbij meerdere groepen samenkomen en de activiteiten buiten school worden geannuleerd. Over de uitvoering van het programma vanaf 24 januari 2022, informeren we de scholen op maandag 17 januari 2022.

Maandag 10 januari verschijnt er een nieuwe release van Creatief Digitaal. Deze wordt naar de scholen gemaild. De lessen op Creatief Digitaal worden elk kwartaal aangevuld met nieuwe creatieve activiteiten voor in de klas voor elke bouw.

De geplande (naschoolse) bijeenkomsten voor leerkrachten en docenten bieden we digitaal aan. Hiervoor ontvangen deelnemers een uitnodiging via Teams.

Mocht je vragen hebben over de activiteiten op jouw school of voor jouw team, neem dan contact op met de contactpersoon van jouw gemeente. Deze is te bereiken via 030-6595520 of via het emailadres dat je vindt op de homepage van jouw school: Projecten – Kunst Centraal