Nieuws
oktober 9
2022

Workshops Cultuur Innovatiefonds

Innovatie vraagt je om anders kijken, anders te denken en anders te werken dan je gewend bent. Een innovatietraject begint vaak met een ambitie of een goed idee, maar er zijn heel wat stappen te zetten van eerste idee naar succesvolle realisatie. Hoe pak je dat aan? En waar begin je? Dit najaar biedt CIPU voor het eerst een serie ontwerp-workshops aan als vliegende start voor jouw innovatieve project. Je gaat namelijk aan de slag met je eigen ontwerp of idee.

Praktische informatie

Over het programma

In dit programma, bestaande uit twee dagdelen, leg je de basis voor jouw innovatieve idee. Je maakt kennis met verschillende innovatiemethodes (zoals Design Thinking), krijgt concrete tools en scherpt jouw onderwerp of vraagstuk aan. Dit doe je in een groep gelijkgestemden en onder begeleiding van de ervaren trainers van Art-up, die je op weg helpen en met je meedenken. Na afloop heb je een helder beeld van jouw innovatieproject. Ook heb je een concreet stappenplan om mee aan de slag te gaan. Pitch je het idee vervolgens bij CIPU? Mogelijk krijg je dan budget én begeleiding van CIPU om je plan verder uit te werken en uit te voeren.

Jouw aanmelding

Cultuur Innovatiefonds ontwerpt deze workshops speciaal voor de geselecteerde deelnemers. De datum is dus afhankelijk van de beschikbaarheid van de deelnemers. Daarbij stemmen ze het programma af op de behoeften die geformuleerd zijn in het aanmeldformulier. Wees dus zo concreet mogelijk in je aanmelding: over je vragen, uitdagingen en motivatie. Hoe duidelijker jij het verwoord, hoe beter ze rekening kunnen houden met jouw wensen. Je kunt je aanmelden tot 12 oktober 2022. Op 14 oktober laten ze je weten of jouw project hebben geselecteerd voor de workshop en wat de definitieve datum is.

Het Cultuur Innovatiefonds Provincie Utrecht is een samenwerking van: