Nieuws
oktober 6
2023

Speciaal onderwijs

Maak sociale of culturele projecten betaalbaar

Heb je een mooi plan voor een sociaal initiatief in de provincie Utrecht, maar heb je daar financiële of andere hulp bij nodig? Het VSBfonds kan je misschien helpen.

Donderdag 26 oktober 2023 zitten er regio-adviseurs van VSBfonds klaar om met jou in gesprek te gaan. Het fonds zoekt sociale initiatieven die ervoor zorgen dat mensen actief mee kunnen doen. Tijdens dit spreekuur kun je je initiatief toelichten, kunnen de regio-adviseurs met je meedenken en hoor je of je mogelijk in aanmerking kunt komen voor een donatie.

Mooie ideeën gezocht

Het spreekuur is met name bedoeld voor mensen met ideeën die zich richten op het meedoen van mensen in de samenleving, zodat niemand aan de zijlijn hoeft te staan. Denk aan projecten die mensen helpen zichzelf te ontwikkelen. En aan projecten die gericht zijn op het versterken van buurten en wijken waarbij mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten.

Interesse in een gesprek?

Op donderdag 26 oktober van 10:00 uur tot 16:30 uur zijn Brigitte Coté en Guus Pengel, regio-adviseurs, aanwezig bij Buurtmaaltijden in Buurtcentrum De Boog, Gambiadreef 60 in Utrecht. Er wordt gewerkt op afspraak. Deze kan gemaakt worden via de contactpagina van het Regioteam Utrecht-Flevoland-Overijssel. Na het maken van je afspraak, krijg je de afspraakdetails.

Over VSBfonds

Bij VSBfonds hebben we een sociale, inclusieve en creatieve samenleving voor ogen. Een samenleving waarin mensen met verschillende achtergronden, ideeën en culturen elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en met elkaar verbonden zijn. Waarin iedereen eerlijke kansen krijgt om vooruit te komen in het leven en er ook voor een ander te kunnen zijn. Daarom geeft VSBfonds geld aan sociaal-maatschappelijke en culturele initiatieven. En we stellen internationale studiebeurzen beschikbaar voor maatschappelijk betrokken studenten.

Meer info over VSBfonds
VSBfonds.nl