Nieuws
mei 16
2023

Voortgezet onderwijs

Voorrondes Kunstbende van start

Ken jij jongeren tussen 13 en 19 jaar die klaar zijn voor het grote podium? Die feedback willen van een professionele jury en te gekke prijzen willen winnen?

Kunstbende is dé plek waar jongeren andere jonge makers kunnen ontmoeten en nieuwe skills kunnen leren in de categorieën Content Creator, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Op www.kunstbende.nl kunnen jongeren zich aanmelden als KLUB-member waarna ze exclusief toegang krijgen tot tutorials en een agenda met toffe workshops en events van professionals die hen op weg kunnen helpen met het maken van origineel werk. Daarnaast kunnen KLUB-members op het prikbord oproepjes checken van andere members en organisaties!

Ken jij jongeren die klaar zijn voor het grote podium? Dan kunnen ze zich aanmelden voor de voorronde in hun eigen provincie! De voorronde van Kunstbende Utrecht is op zaterdag 24 juni in Flint Amersfoort. Aanmelden kan tot 14 juni 2023. Winnaars van de voorronde stromen door naar de landelijke finale, waar ze strijden om een plekje op een van de mainstages; van Mysteryland (DJ) tot de Notorious IBE (Dans) en van het Stedelijk Museum (Expo) tot de Zwarte Cross (Muziek).

Ga naar Kunstbende.nl voor meer informatie
Lees verder