Nieuws
augustus 29
2024

Voortgezet onderwijs

Vacature: Projectleider Voortgezet Onderwijs (0,6 – 0,8fte)

We zoeken per 1 november 2024 een daadkrachtige projectleider die bekend is met het Voortgezet Onderwijs (VO) en ervaring en affiniteit heeft met cultuureducatie. Onze ideale projectleider is een resultaatgerichte verbinder, met ervaring in projectmatig werken. Iemand die, samen met de andere projectleiders VO, onze projecten voor het VO verder ontwikkelt en bijdraagt aan een stevige verankering van cultuureducatie op school.

Over Kunst Centraal

Kunst Centraal helpt scholen in het basis- en voortgezet onderwijs om een goede invulling te geven aan hun cultuureducatie. Binnen het Voortgezet Onderwijs (VO) zet Kunst Centraal in op deskundigheidsbevordering van docenten en verankering van cultuureducatie in de school. Daarnaast organiseert het VO-team samen met culturele instellingen inspiratie- en netwerkbijeenkomsten. Kunst Centraal doet mee aan de landelijke regeling Cultuur met Kwaliteit.

Jouw taken

Een dag als projectleider ziet er gevarieerd uit. Je start bijvoorbeeld op kantoor met een teamoverleg, vervolgens heb je een onlinemeeting met een expert op het gebied van AI en ten slotte ga je op pad naar een school om hen te coachen in het ontwikkelen van een visie op cultuuronderwijs. Ook het samenwerken met culturele partners in de provincie is een belangrijk onderdeel van jouw baan.

Het takenpakket van de projectleider bevat onder meer:

De projectleider is onderdeel van het VO-team, dat bestaat uit drie projectleiders en een medewerker planning en organisatie. Als projectleider ben je budgetverantwoordelijk en rapporteer je aan de directeur.

Functie-eisen

Fotograaf: Wiebke Wilting

Wat bieden wij?

Voor meer informatie kun je contact op nemen met Haike de Visser via haike.de.visser@kunstcentraal.nl of 030 – 659 5520.

Reageren?

Stuur je CV en motivatie(brief) uiterlijk zondag 15 september per mail naar ellen.van.dijk@kunstcentraal.nl t.a.v. Ellen van Dijk. Gesprekken vinden plaats op woensdag 18 en donderdag 19 september. Het tweede gesprek vindt plaats op dinsdag 24 september.

Kunst Centraal onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en wil als organisatie een afspiegeling zijn van de maatschappij. We nodigen iedereen uit om te solliciteren om de diversiteit binnen ons team te versterken. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.