Nieuws
oktober 10
2023

Speciaal onderwijs

Gezocht: Medewerker bemiddeling

Kunst Centraal is per 8 januari 2024 (of eerder) op zoek naar een Medewerker Kunst- en Cultuurbemiddeling voor 0,7 fte. We zoeken een enthousiaste, servicegerichte medewerker die zelfstandig kan werken en affiniteit heeft met de culturele sector en onderwijs. Je bent goed in plannen en organiseren en communicatief sterk.
Foto: Maak het met Mediakunst door Marieke Duijsters

Wat ga je doen?

Als onderdeel van de afdeling Kunst- en Cultuurbemiddeling ben je verantwoordelijk voor de praktische organisatie van onze activiteiten in het Kunstmenu en Cultuurprogramma.

Wie neem je mee?

Wat bieden wij?

Reageren?

Stuur je reactie uiterlijk 31 oktober per mail naar Ellen van Dijk. Meer weten? Mail Hilde van Tol (hoofd kunsteducatie) of bel haar via 030-8081671. De gesprekken vinden plaats op 9 november. Zou je die vrij willen houden?

Kunst Centraal onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en wil als organisatie een afspiegeling zijn van de maatschappij. Onze voorkeur gaat uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.