Nieuws
september 19
2024

Vacature: Directeur-bestuurder (0,8 fte)

We zoeken per 1 januari 2025 een directeur-bestuurder voor Kunst Centraal. Ben jij een verbinder, een samenwerkende leider met passie voor cultuur? Wil je het boegbeeld van onze organisatie zijn met een maatschappelijke missie? Reageer dan direct via deze link.
Foto: Marieke Duijsters

Profiel

Als directeur-bestuurder van Kunst Centraal ben je een verbindend en op samenwerking gericht leider: zowel intern als extern. Extern ben je een belangrijk gezicht van onze organisatie. Intern zet je je in voor de verdere ontwikkeling van de organisatie; dat doe je met rust, focus, stap voor stap en resultaatgericht.

Hoofdtaken

Verder geef je op stimulerende wijze leiding aan de organisatie, zowel inhoudelijk als op het gebied van bedrijfsvoering. Je geeft direct leiding aan twee afdelingshoofden, een stafmedewerker en het team Marketing & Communicatie. Je rapporteert aan de Raad van Toezicht en bent gesprekspartner voor de Ondernemingsraad.

Kunst Centraal staat aan de vooravond van de implementatie van het nieuwe beleidsplan 2025-2028: De kracht van cultuureducatie.

Meer informatie

Benieuwd naar de functie-eisen en wat we te bieden hebben? Public Spirit werft voor deze functie. Download het functieprofiel en reageer op de vacature via hun website t/m 9 oktober 2024.

Heb je zelf geen interesse maar ken je iemand die dat misschien wel heeft? Stuur dan de link gerust door.

 

Kunst Centraal hecht grote waarde aan diversiteit en inclusie; in de wijze waarop we werken, voor wie we werken en met wie we werken. De vacature staat open voor iedereen die in het profiel past.