Nieuws
februari 9
2024

Voortgezet onderwijs

Training ‘Draagvlak vergroten’ met succes afgerond

Cultuurcoördinatoren Kristel Deen, Anne Peter van Muijen, Wouter Berkhof-van Amerongen, Anne Rouwmaat, Pieter Angeneind en Sigrid van der Mersch hebben de training ‘Draagvlak vergroten’ van Kunst Centraal met succes afgerond. Zij hebben van organisatieadviseur Ine de Leeuw alle tools gekregen om de gesprekken over het belang van kunst- en cultuuronderwijs aan te gaan met hun collega’s en leidinggevenden. De reacties op de training waren erg positief en daarom zijn de data voor de volgende training alweer gepland: woensdag 25 september 2024, vrijdag 15 november 2024 en donderdag 16 januari 2025. 
In willekeurige volgorde: Kristel Deen, Anne Peter van Muijen, Wouter Berkhof-van Amerongen, Anne Rouwmaat, Pieter Angeneind en Sigrid van der Mersch

Hoe betrek je collega’s en directie meer bij jouw cultuureducatieplan? En hoe kun je meer voor elkaar krijgen op school? In de training ‘Draagvlak vergroten’ die Kunst Centraal in samenwerking met de Vereniging CultuurProfielScholen heeft ontwikkeld, geeft organisatieadviseur Ine de Leeuw kennis over en inzicht in het creëren, behouden en verbreden van draagvlak. De training is heel praktisch en gaat uit van een persoonlijke leervraag of onderwijssituatie.

Geïnteresseerd in de volgende training? Stuur dan een mail naar Door Heijne.