Nieuws
september 14
2023

Speciaal onderwijs

Nieuw RvT-lid: Anjeni Pancham-Bedi

Per september is Anjeni Pancham-Bedi toegetreden tot de Raad van Toezicht van Kunst Centraal. Zij vervangt Janneke Tettero, die na twee zittingstermijnen Kunst Centraal verlaten. Hieronder stelt ze zich voor.

Anjeni Pancham-Bedi

Samen met mijn man en twee kinderen, Aarohi (8 jaar) en Aaryan (5 jaar), woon ik in Nieuwegein. In het dagelijks leven zit ik in de Raad van Bestuur van CM Payments BV. Wij leveren diverse betaaloplossingen aan bedrijven in binnen- en buitenland.

Mijn specialisatie is compliance, het voldoen aan wet- en regelgeving. In werkelijkheid blijkt toch dat niet alles zwart-wit is, en dat maakt dit vak zo leuk. Het vereist zelfs een bepaalde mate van creativiteit om oplossingen te bedenken in een sterk gereguleerde omgeving. Creativiteit is altijd een rode draad geweest in mijn leven. Als kind vond ik het altijd heel leuk om creatief bezig te zijn. Hierbij ging het om knutselen maar ook zeker om dans en theater.

Ik ben dan ook vereerd om te starten in het toezicht van een organisatie waar kunst en creativiteit centraal staan. Hoe mooi is het als kinderen van jongs af aan al de mogelijkheid krijgen om zich naast de reguliere vakken ook op creatief vlak te ontwikkelen? Dit geeft een stevige basis voor de toekomst. Ik zie dit ook terugkomen bij mijn eigen kinderen.

Naast mijn gezin en werk houd ik erg van reizen, het leren kennen van nieuwe culturen, mezelf op culinair vlak verder te ontwikkelen en heb ik een voorliefde voor vintage mode. Ik vind het mooi om te werken bij Kunst Centraal.’