Nieuws
december 15
2023

Primair onderwijs

Publieksbegeleiders gezocht!

Houd je van jeugdvoorstellingen en -concerten? En van kinderen? Dan is publieksbegeleider worden echt iets voor jou!

vacature publieksbegeleider
Gastvrouw/-heer

Kunst Centraal organiseert voorstellingen, concerten en andere activiteiten voor leerlingen van basisscholen uit de provincie Utrecht. Om deze bezoeken soepel te laten verlopen zet Kunst Centraal publieksbegeleiders in. Deze treden op als gastvrouw/-heer.

Wat houdt het in?

Een publieksbegeleider is namens Kunst Centraal in het theater aanwezig. Hij/zij ontvangt de kunstenaar(s) die de voorstelling geven, en biedt indien nodig een helpende hand tijdens de opbouw en de schoolklassen die komen kijken.

Hoe werkt het?

In januari is het nieuwe rooster gepubliceerd, en vrijwilligers die bij ons aangesloten zijn kunnen zich inschrijven op data. Je bepaalt dus zelf hoe vaak je ingezet wordt. In dit rooster staat ook praktische zaken zoals waar een voorstelling plaatsvindt, hoe lang het duurt, etc. Je kunt ervan uitgaan dat je per shift 1 a 1,5 dagdeel kwijt bent.

Wat bieden wij?

Een publieksbegeleider ontvangt de maximale vrijwilligersvergoeding en reiskosten. Dit is een vrijwilligersvergoeding, hier betaal je dus geen belasting over. Vaak zijn er meerdere voorstellingen op een dag. De voorstellingen vinden plaats in de provincie Utrecht.

Wat vragen wij?

Het is fijn als een publieksbegeleider:

Heb je interesse?

Stuur een mail naar info@kunstcentraal.nl.