Nieuws
februari 27
2023

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs

Planned Culture

Ons nieuwe plansysteem

Het planningssysteem waarmee Kunst Centraal nu werkt houdt op te bestaan. Daarom was overstappen geen keuze, maar een must. Er is uitgebreid onderzoek gedaan bij diverse systemen. Het belangrijkste criterium voor keuze was dat het nieuwe systeem gebruiksvriendelijk zou zijn voor onze scholen en samenwerkingspartners. En dat is gelukt!

Planned Culture geeft scholen en partners meer overzicht, gemak, privacy en het werkt sneller dan het systeem dat we gewend waren. Bovendien trekken we in de aanschaf en inrichting op met een van de grootste culturele aanbieders in de provincie Utrecht, Kunstenhuis IDEA, waardoor scholen in Soest, Zeist en De Bilt gebruik kunnen gaan maken van een volledig geïntegreerd planningssysteem voor cultuureducatie. We bieden andere partijen de ruimte ook in te stappen.

Interesse om in te stappen? Neem contact op met Netty Drost.
Mail

Verandering

Vanzelfsprekend betekent elke verandering ook dat het even wennen is in het begin. Zo heet ‘Rooster’ volgend jaar ‘Planningsoverzicht’. We doen onze uiterste best de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze medewerkers staan klaar om scholen en partners met raad en daad terzijde te staan. Via de mail, nieuwsbrieven en website voorzien we iedereen van de laatste informatie. En om de moed erin te houden, belonen we scholen die hun profiel hebben ingevuld met een lekkere verrassing.