Nieuws
juni 9
2022

Een cadeautje van Kunst Centraal

Kunst Centraal bestaat 20 jaar. Daarom trakteren we alle basisschoolleerlingen uit ons werkgebied op een creatief vakantie DOE-boek. Het eerste exemplaar werd op 7 juni op het podium van Theater Figi in Zeist uitgereikt door Barbara Wittebol, de directeur-bestuurder van Kunst Centraal aan Laura Hoogstraten, de wethouder cultuur Gemeente Zeist. 

Laat je creativiteit stromen!

Kriebelbeestjes maken met een greenscreen, een Vuelta ganzenbord door de provincie en een verhaal maken met stenen. Het is slechts een greep uit de gevarieerde opdrachten uit het DOE-boek. Leerlingen worden uitgedaagd om hun creativiteit te laten stromen en hoeven zich niet te vervelen met dit ‘Creatieve Helden’ DOE-boek!

Dansfeest

Voor de bovenbouw van de scholen in Zeist organiseerde Kunst Centraal dit jaar een dansvoorstelling van Breaksquad Cinema. En na de overhandiging van het DOE-boek werd het dansfeest compleet. De Breaksquad Crew deed met de leerlingen live een van de dansopdrachten uit het DOE-boek. Zo werd de voorstelling een dubbel dansfeest voor groep 7-8!

In de eerste weken van juni worden de bijna 80.000 DOE-boeken bij de basisscholen bezorgd.