Nieuws
september 20
2022

Actie voor het speciaal onderwijs: Win een instrumentenpakket!

Scholen uit het speciaal onderwijs in de provincie Utrecht maken kans op een instrumentenpakket t.w.v. €250,-, inclusief introductieles. De instrumenten blijven eigendom van de school. Met deze actie wil Stichting Méér Muziek in de Klas structureel muziekonderwijs in het speciaal onderwijs stimuleren.

Actie!

Kunst Centraal en Stichting Méér Muziek in de Klas nodigen met deze actie scholen uit om te ervaren wat muziek doet met de kinderen en een vervolgstap te zetten richting structureel muziekonderwijs op school.

Gun jij jouw leerlingen méér muziek op school? Stuur dan vóór 30 november je motivatie per mail naar alexandra.flohr@kunstcentraal.nl. Alexandra neemt contact met je op om de wensen van je school te bespreken. Wil je meer info of even sparren? Bel Alexandra dan op: 030-8081695. Er zijn 15 pakketten weg te geven.

Bijeenkomst Creatieve Kracht in het SBO

Tijdens de bijeenkomst Creatieve Kracht in het SBO op woensdag 23 november wordt deze actie en de verschillende instrumentenpakketten toegelicht. Deze bijeenkomst is de plek voor kennisdeling en inspiratie voor jouw SO of SBO school.

Meer info en aanmelden. 

 

Bijeenkomst Creatieve Kracht in het SBO

Laat je inspireren en kom naar de bijeenkomst Creatieve Kracht in het SBO op woensdag 23 november!

meer info en aanmelden