Agenda

Cultuurworkshops

1 nov - 31 mrt
2024 - 2025

Primair onderwijs

Train je talent! Raak weer geïnspireerd in erfgoed, dans, drama, beeldend, creatief met taal, mediakunst of muziek tijdens de Cultuurworkshops in november en/of maart. Doe mee met een aantal collega's of je hele team!

Laat je inspireren in november en/of maart in jouw regio. Schrijf je bijvoorbeeld in voor een workshop mediakunst in november en creatief met taal in maart, of sluit aan bij de workshops dans en muziek, beiden in november. Alles kan! Ook kun je twee dezelfde workshops volgen, (deel 1 in november en deel 2 in maart, bijvoorbeeld twee keer beeldend), of maar eentje in het begin of einde van het schooljaar.

Let op! Het heeft geen zin in één maand twee keer dezelfde workshop te volgen, het programma herhaalt zich. Het volgende deel vindt dan plaats in de andere maand (als je twee keer mediakunst wil volgen, vindt deel 1 plaats in november, deel 2 in maart).

Onze ervaren vakdocenten geven je praktische tips en lessuggesties, die je meteen in je eigen klas kunt toepassen. Schrijf je in samen met collega’s!

De disciplines

Leerkrachten die cultuurworkshops hebben gevolgd vertellen hun ervaringen!

Meer informatie

Doelgroep leerkrachten en cultuurcoördinatoren po
Kosten nnb
Tijd 15:30 tot 17:30
Contactpersoon Alexandra Flohr / 030 – 6595520 (Kunst Centraal)