Agenda

CKV vmbo-netwerk 22 maart

22 mrt
2022

15:30 - 17:15

Voortgezet

Elke vmbo-school biedt het vak ckv aan. De invulling daarvan verschilt echter per school. Daarom organiseren wij twee keer per jaar een vmbo-netwerk. Doe ideeën op bij andere scholen in de provincie Utrecht en deel je eigen good practices. Inspirerende sprekers praten je bij over allerlei actuele onderwerpen.

In elke bijeenkomst staat er een ander thema centraal. Deze thema’s kun je vanzelfsprekend ook zelf inbrengen. Er is ruimte om kennis en ervaringen uit te wisselen met collega’s van andere scholen. Hoeveel uren staan er bij hen voor het vak op het lesrooster? Werken zij samen met een cultuurcoördinator op school? Hoe sluit je met ckv aan bij andere vakken? Wordt er een methode gebruikt? Welke culturele instellingen in de buurt hebben een programma dat goed past bij leerlingen in 3 vmbo?

Het netwerk komt minimaal twee keer per jaar bij elkaar. Het zijn leuke middagen, waaruit je inspiratie en nieuwe ideeën put.

Prijs: nnb
Locatie: nnb

Inschrijven kan t/m 11 maart.

Tijdens al onze activiteiten volgen we de actuele richtlijnen van het RIVM.

Wist je dat je als VO-docent recht hebt op 83 klokuren scholing? Hiervoor is 600 euro per jaar beschikbaar (obv fulltime functie). Lees meer www.aob.nl.

Bekijk de terugblik van het eerste CKV vmbo-netwerk op 16 februari 2021! Gastspreker Huub Braam, onderzoeker bij het LKCA gaf vanuit landelijk perspectief een blik op Kunstvakken inclusief ckv, zoals het officieel heet, op het vmbo.

Lees de terugblik!

Bekijk ook