Podcast Vuurol

4 lessen

Groep 5-6
Groep 7-8

Een echte podcast maken voor theaterfestival Vuurol!

In 2008 begon Vuurol als een kleinschalig festival. Inmiddels is het festival uitgegroeid tot een zomers weekend-vullend evenement met 2500 bezoekers. Leerlingen ontdekken dat iedereen zelf theater kan maken. Ze ervaren het plezier, de durf en creativiteit door het maken van een podcast voor Vuurol in vier lessen.

  • Theaterfestival Vuurol

    Wat is Vuurol? Vuurol is een heerlijk theaterfestival! Voortdurend in beweging. Een plaats voor ontwikkeling, experiment en avontuur!

    De lente editie is een 2-daags locatietheaterfestival in het bos bij dagrecreatieterrein Drakenstein, vlakbij het dorp Lage Vuursche. Dit terrein is eigendom van Staatsbosbeheer en het betreft een gevarieerd stuk bos met vele prachtige, karakteristieke plekken. Tijdens het festival kiest en loopt het publiek zelf zijn route langs voorstellingen, ultra korte voorstellingen en beeldende kunst.  Alle kunstuitingen hebben een raakvlak met het jaarlijks gekozen thema en putten inspiratie uit de locatie waar het plaatsvindt. Als locatietheaterfestival in de natuur voelen wij ons nauw betrokken bij de aarde en de natuur.

    Theaterfestival Vuurol