Spoken word

3 lessen

Groep 7-8

Schrijven, spreken, luisteren en performen!

Kijk in het rooster van je school in Planned Culture welke gastdocent bij jou in de klas komt!

Lekker spelen met woorden, beats en bewegen! Er komt een spoken-word-artiest bij jullie in de klas om jullie in de juiste flow te brengen.

In deze workshop leren leerlingen over poëzie, spreken en performen.

 • Georgios Lazakis

  Georgios Lazakis is rapper, dichter, producer en oprichter van School of HeART Knocks. Hij brengt mensen bij elkaar door middel van muziek, workshops, lezingen en kunst. Recentelijk stond hij in de Community Top 100, dé lijst van invloedrijke Nederlanders.

  In het verleden bracht hij 2 solo albums uit. Hij werkte met veel internationale artiesten zoals Masta Ace, The Game, Termanology en The Outlawz en stond hij o.a. met Kyteman’s Hiphop Orkest op Pinkpop, Lowlands en North Sea Jazz. Daarmee won hij een Edison Award en de Nederlandse Popprijs.

  Wil je meer info over Georgios klik dan hier.

 • Wordbites

  Hugo de Haas van Dorsser is een woordmuzikant die poëtische teksten mixt met live muziek, zang of dans. Pakkende performance-poëzie die kraakt, bijt of streelt. Breekbaar en sterk tegelijk.

  Hij is een paar jaar geleden begonnen als straatartiest en daarna is hij via huiskameroptredens, kleinere theaters en festivals, inmiddels uitgegroeid tot een graag geziene woordmuzikant op evenementen en festivals als Oerol, Poetry International, Theaterfestival Boulevard, Festival der Aa, Kunstenfestival Watou, Mysteryland en de Zwarte Cross.

  Kijk ook op www.wordbites.nl en instagram

 • Lezen, schrijven, voordragen, presenteren
 • Communiceren, creatief denken en handelen