NAT! – De Ronde Venen

8 lessen

Groep 3-4

Onderzoek samen met Professor Spetter alles wat nat is.

Dit is professor Spetter. Professor Spetter houdt van alles wat nat is en…spettert. Van water dus! Alleen weet ze er nog niet zoveel van. Er zijn veel vragen waar ze nog een antwoord op zoekt. Kunnen jullie haar helpen? Trek je kaplaarzen en onderzoeksjas maar aan!

  • Dansdocenten

    Linda van Nimwegen
    Linda was 10 jaar toen ze naar de Nationale Balletacademie in Amsterdam ging waar ze afstudeerde als klassiek balletdanseres. Ze danste in verschillende balletten bij het Nationale Ballet en het Scapino ballet zoals de Notenkraker, het Zwanenmeer en Sleeping Beauty. Daarna maakte ze deel uit van de originele cast van de Phantom of the Opera in Scheveningen. Naast haar werk voor de Balletschool Abcoude richtte Linda samen met Marjolein Macrander de Muze van Abcoude op, is ze productieleider bij Stichting Tamino. Ze werkt regelmatig als docent, productieleider of performer voor diverse culturele projecten.

    Sunnie Maijer
    Sunnie begon al als klein meisje met dansen. Vanaf haar tiende jaar trad ze op in professionele theaterproducties waaronder bijvoorbeeld Annie. Haar opleiding volgde ze aan de dansvakopleiding in Haarlem, waar ze afstudeerde als uitvoerend danseres/dansdocent. Sunnie geeft momenteel les op verschillende balletscholen en basisscholen en is daarnaast ook werkzaam als choreografe. Samen met twee van haar studiegenoten startte Sunnie recentelijk haar eigen educatieve dansgroep Dansstudio SunDance in Abcoude. DSD Abcoude biedt verschillende lessen aan voor jong en oud.

  • Water, onderzoek, waterkunst, filosofische vragen
  • probleem oplossen, creatief denken