Nieuws
juni 20
2024

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs

Vacature: Medewerker planning en organisatie po & vo (0,6 fte)

We zoeken per 2 september een medewerker planning en organisatie voor het primair- en voortgezet onderwijs; een organisatietalent met affiniteit voor het onderwijs en de culturele sector. Ben jij proactief, enthousiast, flexibel en communicatief sterk? Hou je van het schakelen tussen operationele en administratieve taken? Dan zoeken we jou!

Over Kunst Centraal

Kunst Centraal ondersteunt scholen in het basis- en voortgezet onderwijs in de provincie Utrecht bij het vormgeven van cultuureducatie. Dit doen we op vele manieren, zoals het ontwikkelen van cultuurprogramma’s, het organiseren van workshops en netwerkevenementen en het maken en uitvoeren van trainingen. Ons doel is om docenten en cultuurcoördinatoren de tools te geven om de creativiteit en culturele ontwikkeling van hun leerlingen te stimuleren.

© Marieke Duijsters

Jouw taken

Functie eisen

Wat bieden wij?

Reageren?

Stuur je reactie uiterlijk woensdag 3 juli per mail naar Ellen van Dijk. Voor meer informatie kun je contact op nemen met Door Heijne of bellen naar 030 – 6595520.

Het eerste gesprek vindt plaats op dinsdag 9 juli. Een eventueel tweede gesprek vindt plaats op donderdag 11 juli. 

 

Kunst Centraal onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en wil als organisatie een afspiegeling zijn van de maatschappij. We nodigen iedereen uit om te solliciteren om de diversiteit binnen ons team te versterken. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.