Nieuws
september 14
2023

Speciaal onderwijs

Maak kennis met Guido de Gans, ons nieuwe hoofd bedrijfsvoering

Mijn naam is Guido en ik ben op 17 augustus 2023 als hoofd bedrijfsvoering begonnen bij Kunst Centraal. Hiervoor heb ik gewerkt als manager bedrijfsvoering bij Cultuur Oost – zij doen ongeveer hetzelfde als Kunst Centraal, maar dan voor de provincie Gelderland.
Guido de Gans
Foto: Marieke Duijsters

Voor Cultuur Oost was ik manager bedrijfsvoering bij Bibliotheek Rivierenland, waar we ervoor hebben gezorgd dat we de eerste boetevrije bibliotheek van Nederland waren. Verder heb ik veel gewerkt voor de profitsector (banken, verzekeraars), gemeenten, provincie Utrecht en BiSC.

En nu wat over mezelf. Ik woon met Chantal en de kinderen in Utrecht – een doodlopend straatje in de Vogelenbuurt – aan het water en stap vanuit onze tuin zo het bootje in om te varen door de prachtige Utrechtse grachten. Graag ben ik samen met mijn gezin, vrienden en familie, en als we dan bijvoorbeeld samen eten, zit ik enorm te genieten. Mijn hobby’s zijn o.a. tennissen, motorrijden, kamperen, uit eten gaan, naar de bioscoop en festivals gaan, relaxen in ons vakantiehuisje, muziek luisteren en met de hond wandelen.

De komende tijd zal ik persoonlijk met iedereen bij Kunst Centraal kennismaken, ook om te horen hoe ik jullie het beste kan ondersteunen.