Nieuws
november 16
2021

Vacatures: Medewerkers Planning & Organisatie (0,6 & 0,7 fte)

Kunst Centraal helpt scholen in het basis- en voortgezet onderwijs om een goede invulling te geven aan hun cultuureducatie. Via de programma’s van Kunst Centraal kunnen leerkrachten zich professionaliseren, beleven leerlingen professionele kunst en maken zij kennis met hun culturele omgeving. Dit vraagt de nodige planning en afstemming tussen scholen en culturele instellingen. 

We zoeken twee nieuwe medewerkers die per 10 januari 2022 de afdeling Kunst- en Cultuurbemiddeling kunnen versterken. In één van de functies zit 0,2 fte Projectmedewerker Programmering.

Profiel

Wij zoeken enthousiaste, servicegerichte planners die zelfstandig kunnen werken en die affiniteit hebben met de culturele sector en met onderwijs. Als onderdeel van de afdeling Kunst- en Cultuurbemiddeling ben je verantwoordelijk voor de praktische organisatie van onze activiteiten in het Kunstmenu en Cultuurprogramma. In 1 van de 2 functies zit 0,2 fte ruimte voor Projectmedewerker Programmering. De functie van Projectmedewerker Programmering wordt gecombineerd met die van planner/organisator binnen de afdeling Kunst en Cultuurbemiddeling en kent een aantal aanvullende taken.

Taken

Het takenpakket van de Medewerker Planning & Organisatie bevat onder meer:

Aanvullende taken voor de Projectmedewerker Programmering zijn onder meer:

Functie-eisen
Wat bieden wij?
Reageren?

De reactietijd is verlopen.

Kunst Centraal onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en wil als organisatie een afspiegeling zijn van de maatschappij. Onze voorkeur gaat uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.