Agenda

Kunst & Technologie: Creatieve code

17 - 31 mrt
2022

15:30 - 18:00

Voortgezet

Wil je aan de slag met kunst en technologie, maar weet je niet hoe? De Creatieve Code geeft je in twee trainingen alle handvatten, voorbeelden en inspiratie zodat je kunt starten. De Creatieve Code combineert digitale kunst, programmeren en ontwikkelingen in technologie en bekijkt deze met een kritische blik & aan de hand van kunstenaarsvoorbeelden. De lessen en activiteiten van De Creatieve Code zijn helemaal aan te passen aan jouw leervraag en vakoverstijgend in te zetten.

In de eerste training maak je kennis met De Creatieve Code. Je leert over creatief programmeren en digitale kunst en hoe De Creatieve Code je alle tools en kennis kan geven om hiermee aan de slag te gaan in de klas. We nemen je ook mee in het digitale platform waar je alle lessen en workshops van De Creatieve Code kunt vinden. Hier leren we je alles over het gebruik van de juiste filters en indicators zodat je helemaal wegwijs bent. Ook kunnen we in de eerste training bepalen waar jouw wensen liggen en hoe we een leerlijn of lespakket kunnen samenstellen die perfect aansluit.

In de tweede training stellen we de lessenseries samen. Ook zorgen we ervoor dat je die lessen met genoeg kennis en kunde kunt geven. Hiervoor heb je nog geen voorkennis nodig, wij gaan je laten zien hoe je je leerlingen kunt begeleiden. Zo ben je na afloop van deze twee trainingen klaargestoomd om zelfstandig les te geven in kunst en technologie, maar weet je ook waar je moet zijn voor meer ondersteuning.

Bijeenkomsten: 17 & 31 maart 2022
Prijs: €50
Locatie: nnb
I.s.m.: MU Eindhoven
Thema: Kunst & Technologie

Inschrijven kan t/m 24 februari.

Tijdens al onze activiteiten volgen we de actuele richtlijnen van het RIVM.

Wist je dat je als VO-docent recht hebt op 83 klokuren scholing? Hiervoor is 600 euro per jaar beschikbaar (obv fulltime functie). Lees meer www.aob.nl.

Bekijk ook

Donderdag 17 maart
2022
Bijeenkomst 1
15:30 uur - 18:00 uur
locatie: nnb
Donderdag 31 maart
2022
Bijeenkomst 2
15:30 uur - 18:00 uur
locatie: nnb