Agenda

CKV vmbo-netwerk: vo presentatiedag

4 apr
2023

12:15 - 17:00

Voortgezet onderwijs

Dit schooljaar sluiten we met ons tweede CKV vmbo-netwerk weer aan bij de vo-presentatiedag van de impresariaten STT Produkties en uit de Kunst, met drie rondes voorstellingen. Dit is dé kans om in een korte tijd verschillende voorstellingen te bekijken en uit het aanbod te kiezen.

Look at them not me

We lunchen gezamenlijk, bekijken verschillende voorstellingen en/of presentaties en sluiten af met nagesprek, uitwisseling en borrel.

Broer X

Dit is dé kans om in een korte tijd verschillende voorstellingen te bekijken en hierover met collega’s van gedachten te wisselen. We hopen daarom dat je er bij bent!

Prijs gratis (normaalgesproken €30 maar voor deelnemers van het CKV vmbo-netwerk is het gratis)
Tijd 12:15 tot 17:00
Locatie Kanaal30, de creatieve broedplaats in Utrecht
Inschrijven klik hier

Wil je meer zien?
Wij sluiten aan bij het middagprogramma, maar de Presentatiedag start al om 9:45 uur. Het is natuurlijk ook mogelijk om de ochtendvoorstellingen te bekijken. Bekijk het programma hieronder. Als je dat wil, geef dat dan even aan ons door.


Afgelopen schooljaar organiseerden we een zelfde CKV vmbo-netwerk, bij een presentatiedag bij de STT-produkties. Een CKV-vmbo docent van Het Houtens won die middag een bezoek aan een voorstelling. Derhalve bezochten leerlingen in januari de voorstelling ‘Met de wind mee‘ van Jong Hart Producties in Theater aan de slinger. Ze sloten af met een nagesprek met de makers. Het was een geslaagde middag.

Het beste van twee werelden

Een CKV vmbo-netwerk is een ideale combi van iets wat je met je leerlingen kunt zien én uitwisseling met vakgenoten. Op dinsdag 15 november vond het netwerk plaats in het Centraal Museum in Utrecht.

Lees de terugblik

Teamtraining op maat

 

Wist je al dat Kunst Centraal ook teamtrainingen aanbiedt? Wil je met je team een visie op cultuureducatie formuleren? Of wil je je samen verdiepen in een methode als Visual Thinking Strategies of Design Thinking? Of willen jullie een inspirerende actieve middag over onderwerpen als filmeducatie, het creatief proces of draagvlak creëren? Bekijk onze teamtrainingen en neem vooral contact op!

Bekijk teamtrainingen